Amb aquesta recepta encetem una nova categoria: LES RECEPTES DE LES MEVES AMIGUES.

Tinc al meu voltant unes amigues que cuinen més bé que jo, i de moment no tenen bloc, així que els hi he demanat col.laboració perque em deixin penjar les seves receptes, i que en poguem gaudir tots ¡¡¡¡¡

La primera es una recepta de la Montse, aquesta recepta es senzilla , pero més endavant intentaré convencer-la que ens expliqui els pastissos que fa, amb fotos incloses, són una obra d’art, pero d’art de veritat. Ella es una artista, amb unes mans d’or i un gust estètic excepcional, per tant tot el que fa, cuina i treballs manuals , es d’un gust exquisit.

MINI MAGDALENES AMB CONFITURA DE MANDARINA.

Ingredients:

180 gr. de sucre.

180 gr. de farina de força.

180 gr. de mantega.

3 ous.

10 gr. de llevat (una culleradeta petita)

150 gr. de confitura de mandarina.

Preparació:

En un vol bateu el sucre, al farina , els ous i el llevat. Afegiu la mantega fosa i encara tèbia , remenant amb una espàtula. Finalment afegiu la confitura de mandarina , barrejant-ho suaument.

Ompliu els motlles de magdalenes , en aquest cas eren mini, amb una gota d’oli al fons i introduir-los al forn a 180º, uns 10 minuts.

Podeu guarnir-les amb un xorret de xocolata.

 

Confitura de mandarina:

Ingredients:

1 kg. de mandarines.

1 Kg. de sucre.

1 llimona.

 

 

 

 

 

 

Preparació:

Renteu i peleu les mandarines. Talleu les peles a tires molt fines i els grills a bocins, sense treure el tel que els recobreix. Poseu les tires en una olla i cobriu-les d’aigua freda, poseu-les a bullir 5 minuts i escorreu-les, repetiu l’operació dues vegades més.

Poseu en una olla les tires de mandarina bullides, la polpa, el sucre i el súc de la llimona. Deixeu-ho bullir 25 minuts , poc a poc, rementant-ho , que no s’enganxi. Quan estigui feta, poseu-la en pots i feu-los bullir al bany maria durant 15 minuts. Deixeu-los refredar a la mateixa aigua.