Davant les moltes preguntes de com fer la massa pels pastelets de Belém, dedueixo que sóc dolenta explicant, i com que sóc novata en aixó del bloc, he decidit fer fotos , pas a pas i mostrar-vos-les. A veure si així m’explico millor.

 Enfarinar el marbre de la cuina i extendre la massa de pasta de full amb el corró.

Quan estigui estesa ben fineta, cargolar-la sobre ells mateixa ,  tal i com es veu a la foto.

Fins que quedi un rull com el que veieu a la foto.

llavors aneu tallant, peces de 1 cm, mulleu el ganivet amb aigua que tindreu en una tassa a la vora, tal i com veieu a l’imatge.

agafeu una peça i l’aneu xafant , donant-li forma una mica rodona.

quan ho tinguem així, ja podem posar-ho al motlle

i forar l’interior estirant l pasta donant-li una mica més de forma.

tal i com es veu a les fotos.

En aquest moment ja podeu posar-hi la crema, que no subrexeixi de la pasta i al forn ¡¡¡¡¡¡¡

Espero que us ho hagi explicat molt millor que amb paraules.

Si teniu dubtes , ja sabeu on estic ¡¡¡¡¡¡¡