Davant les moltes preguntes de com fer la massa pels pastelets de Belém, dedueixo que sóc dolenta explicant, i com que sóc novata en aixó del bloc, he decidit fer fotos , pas a pas i mostrar-vos-les. A veure si així m’explico millor.
Enfarinar el marbre de la cuina i extendre la massa de pasta de full amb el corró.
Quan estigui estesa ben fineta, cargolar-la sobre ells mateixa , tal i com es veu a la foto.
Fins que quedi un rull com el que veieu a la foto.
llavors aneu tallant, peces de 1 cm, mulleu el ganivet amb aigua que tindreu en una tassa a la vora, tal i com veieu a l’imatge.
agafeu una peça i l’aneu xafant , donant-li forma una mica rodona.
quan ho tinguem així, ja podem posar-ho al motlle
i forar l’interior estirant l pasta donant-li una mica més de forma.
tal i com es veu a les fotos.
En aquest moment ja podeu posar-hi la crema, que no subrexeixi de la pasta i al forn ¡¡¡¡¡¡¡
Espero que us ho hagi explicat molt millor que amb paraules.
Si teniu dubtes , ja sabeu on estic ¡¡¡¡¡¡¡
Ara!, ara si que s’enten! jajajja ….. molt bona fent fotos!
no ho havies entès????….mira que sóc dolenta explicant¡¡¡¡¡, jejeje
Fantàstic! Ara ens queda clar del tot. Que bones han de ser… petons
ara animar-vos a fer-los ¡¡¡¡¡¡¡ petons
Ara si Leo, moltes gràcies.
dolors
Fantàstic! els probaré quan vaig estar a Lisboa realment em van encantar…
maria, estan molt bons i són molt fàcils de fer ¡¡¡¡ animat a fer-los ¡¡¡¡¡¡
Hola, ara ja està clar!! 🙂
Una cosa, amb les quantitats que ens dius…quan ens surten?
Gràcies
En surten uns 15, i sobra una mica de crema, però tot depèn del tamany. Es veu que ningu va entendre les explicacions.Moltes gràcies per la paciencia.Petons.
Mil gràcies, aquesta setmana ho fare!