Avui com que es dilluns i ahir ens varem passar….vosaltres no?  jo sí , entre que era diumenge i que provo receptes per penjar-les al bloc , vaig acabar el diumenge molttttt satisfeta, pero una mica mes rodoneta de tot arreu.

Així que avui toca bledes, pero us les proposo una mica diferents, potser engreixen una mica més, pero també són més bones.

Ingredients:

1 kg. de bledes.

2 patates grans.

1 gra d’all.

un trosset de pernil o cansalada.

Posem una olla amb aigua i dos pessics grossos de sal,  al foc, mentres esperem que bulli, rentem les bledes varies vegades, fins que no hi hagi gens de terra.

Les tallem i les tirem a l’aigua bullint, les deixem coure uns 10 minuts , i despres les escorrem, a la mateixa escorredora, les anem tallant amb la gurmanda. Les reservem.

En una paella posem oli a escalfar. Pelem i tallem les patates petitones, com si volguessim fer truita amb patates, les posem a fregir . Quan estiguin cuites escorrem l’oli, deixant-n’hi una miqueta, les salem i llavors hi afegim el gra d’all trinxat i els trossets de pernil o cansalada. Quan aixó estigui cuit , hi tirem les bledes i ho remenem ben remenat. I cap a taula, un plat boníssim per sopar i gairebé només cal afegir-hi les postres.